Volgens foto’s die op internet zijn opgedoken werkt LG aan een Android-toestel met twee schermen en een volledig qwerty toetsenbord. Wel zal het toetsenbord in tweeën zijn gesplitst en bevindt zich in het midden het tweede touchscreen. Iets wat duidelijk naar voren komt in onderstaande foto’s.

De naam van het toestel is vooralsnog onbekend, al hebben diverse media het toestel al de naam LG Flip 2 gegeven. Ook kan op basis van de foto’s worden gezegd dat het toestel waarschijnlijk als eerste bij T-Mobile beschikbaar komt, mogelijk zelfs exclusief bij T-mobile. Het zal hierbij dan waarschijnlijk wel alleen gaan om T-Mobile USA.

Als het toestel ook in Europa beschikbaar komt kan het in principe bij elke operator worden aangeboden. T-mobile sluit namelijk nooit wereldwijde deals, maar exclusief per land. Ook is duidelijk te zien dat het zal gaan om een Android-toestel, behalve de twee touchscreens en het toetsenbord zijn er nog niet meer specificaties opgedoken. Waarschijnlijk zal het toestel gebruik gaan maken van Android 2.3 Gingerbread. De prijs van het toestel is ook lastig in te schatten, gezien het formaat van het grotere scherm zou het middenmotor moeten zijn, maar wellicht dat het tweede scherm de kosten dermate verhoogt dat deze LG in het high-end segment belandt.

Of dit een toestel is waar veel vraag naar zal zijn is moeilijk in te schatten, LG lijkt hier vooral te richten op eventuele Blackberry gebruikers die graag willen overstappen op Android.