1 min Devices

‘Geruchten over iPad mini houden aan’

Apple zou volgens de laatste geruchten werken aan een tablet die een display heeft van 7,85-inch. Hiermee zou de Amerikaanse elektronicafabrikant de concurrentie met onder meer Amazon en Samsung willen aangaan op de tabletmarkt voor kleinere tablets.

‘Geruchten over iPad mini houden aan’Volgens de laatste geruchten zou Apple werken aan een kleinere versie van de succesvolle iPad. Deze tablet zou een afmeting hebben van niet meer dan 7,85 inch. Apple zou van zowel LG als AU Optronics schermen hebben ontvangen om deze te testen. De kleine tablet zou naar verluidt dezelfde resolutie krijgen als zijn grote broer, namelijk 1024×768 pixels.

Analist Brian White schreef al eerder over de ‘iPad Mini’, zoals hij de kleine tablet van Apple heeft genoemd. Volgens hem zal het kleine scherm met een messcherpe resolutie een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van deze tablet.

Volgens White verschijnt de iPad Mini in de eerste maanden van volgend jaar. De prijs zou tussen de 200 en 300 dollar komen te liggen.

Bron:MacTrast