Op zoek naar informatie over de nieuwe iPhone 5?

Volg ons artikel dat wordt bijgewerkt zolang er meer informatie beschikbaar komt: Apple presenteert de iPhone 5

Met nog enkele uren te gaan voor de perspresentatie van Apple, lijken de meeste geheimen al enigszins ontrafeld te worden. Door middel van een simpele zoekactie op de Apple-site worden PR- en productpagina’s van de iPhone 5 gevonden.

De links naar de werkelijke pagina’s zijn nog niet actief, maar het zoekresultaat spreekt voor zich. Dat de nieuwe iPhone de naam iPhone 5 zal krijgen is geen verrassing, maar we hadden toch nog wel onze vraagtekens, gezien de naamgeving bij de iPad.

In de zoekresultaten zijn ook verwijzingen naar een nieuwe iPod touch en iPod nano terug te vinden. Ook hier zijn de links niet actief, maar het bestaan lijkt hiermee wel bevestigd te worden. Het laatste nieuwtje is dat ook iTunes 11 er aan zit te komen. Dit is een grote verrassing, want ontwikkelaars worden normaal gezien van tevoren voorzien van een nieuwe versie van iTunes, waardoor het bestaan van een nieuwe versie al vroeg uitlekt. Mogelijk bevat de nieuwe iTunes een streamingdienst. De afgelopen dagen gaan hier veel geruchten over.