1 min

Android Police heeft weer de tijd genomen om het nieuwste APK-bestand van Google Play te ontleden. Ditmaal toont de code onder andere mogelijk een toekomstige pre-order functionaliteit.

De gevonden hints die leiden tot de vermoedens dat Google zou werken aan een pre-order functionaliteit zijn naar alle waarschijnlijkheid bedoeld voor toekomstige hardware die via de Play Store te bestellen is. Of deze functionaliteit ook doorgetrokken zal worden naar applicaties of media in de Play Store is niet duidelijk af te leiden, hardware is tot op heden in Nederland niet te bestellen via de Google Play Store.

Naast de pre-order functionaliteit lijkt Google nog meer nadruk te willen leggen op zijn Google+ gemeenschap, zoals het er nu naar uit ziet is het in de toekomst alleen nog mogelijk om een applicatie-review te schrijven wanneer is ingelogd met Google+. Ook zal je naam en foto publiekelijk worden verbonden aan de geschreven review. Wanneer je niet beschikt over Google+, zal de Play Store je vriendelijk verzoeken om lid te worden van Google+.