1 min

Twitteraar @evleaks heeft weer van zich laten horen, ditmaal maakte de beruchte account melding van specificaties en het uiterlijk van de Moto G. Deze telefoon wordt naar verwachting een goedkopere uitvoering van de Moto X, het nieuwe vlaggenschip van Google-dochter Motorola.

Eerder deze week verscheen een eerste aanwijzing naar het bestaan van de Moto G op het internet. De website van Motorola toonde korte tijd een link naar een pagina over de Moto G in de navigatiebalk. De specifieke pagina was echter niet actief en verdere details bleven dus nog onder de dekmantel.

Maar niet voor lang, want via Twitter zijn een afbeelding en specificaties van het toestel uitgelekt. Zonder een aankondiging vanuit Google of Motorola is niets zeker, maar @evleaks is in het verleden met zeer grote regelmaat betrouwbaar gebleken.

De Moto G krijgt de beschikking over een Qualcomm Snapdragon S4 Pro-chipset met een quad-core processor die tikt op 1,5 GHz. Het scherm heeft een 720p-resolutie (1280 x 720 pixels) en de schermafmeting ligt op 4,7 inch. De telefoon zal verkrijgbaar zijn met 8- of 16GB opslagruimte en heeft een accucapaciteit van 1.950 mAh.