2min

Tags in dit artikel

, ,

Een anonieme bron van NokiaPowerUser heeft tegenover de website aangegeven dat Nokia tijdens de Mobile World Congress 2014 de Lumia 1820 en de Lumia 2020 zal aankondigen.

Volgens een bron van NokiaPowerUser zal Nokia tijdens de Mobile World Congress de Nokia Lumia 2020 gaan aankondigen. De Lumia 2020 zal een 8 inch-tablet worden met een 1080p-scherm. Daarnaast zal de tablet gaan beschikken over een Qualcomm Snapdragon 800-chipset en geleverd worden met een stylus.

Volgens de bron zal de tablet sneller worden dan de Lumia 2520, wat indrukwekkend is gezien het feit dat deze tablet een kloksnelheid heeft van 2,2GHz. Ook het aantal pixels per inch van het scherm zou hoger komen te liggen, wat logisch is omdat het scherm kleiner is.

De Nokia Lumia 1820 moet het nieuwe vlaggenschip van Nokia worden. Voor dit toestel zal Nokia breken met de bekende gekleurde plastic behuizingen. De Nokia Lumia 1820 zal gemaakt zijn van een metalen unibody-behuizing waardoor het toestel hoogwaardiger aanvoelt en zal beschikken over een zogenaamde Lytro-camera.

Met een Lytro-camera is het mogelijk om na het maken van de foto nog op verschillende plekken in de foto te kunnen focussen. Hierdoor is het mogelijk om op andere dingen te focussen dan in eerste instantie de bedoeling was, of een foto opnieuw te focussen als deze onscherp blijkt. Voor een voorproefje van de camera kun je naar deze site gaan.

De bron van NokiaPowerUser geeft niet aan waar de informatie vandaan komt en het is ook niet duidelijk wie de bron precies is. De informatie mag dus met een snufje zout genomen worden.