Dit weekend zijn twee foto’s gelekt, van een tablet die naar verwachting de nieuwe Nexus 10 zal worden. Uit de foto’s blijkt dat het apparaat geproduceerd is door LG en een dunnere behuizing zal hebben dan de voorganger.

Afgelopen weekend zijn er twee foto’s van de Nexus 10 gelekt op Reddit. De eerste foto is afkomstig van Telefonica, een Spaanse telefoonprovider. Op de foto is een prijs te zien van 299 pond (omgerekend 355 euro). Ook valt het op dat de behuizing dunner is dan bij de vorige generatie van de Nexus 10 en dat er een speaker aan de bovenzijde van het toestel zit.


De tweede foto wijst erop dat het apparaat geproduceerd wordt door LG. Dit is onder andere te zien aan het watermerk en de code van het apparaat. Bij de foto stond een tekst die middels Google Translate vertaald is naar LG Electronics Nexus 10 November 22 LTE Black and White. Daarmee wordt mogelijk op een lanceerdatum gedoeld.


Bij beide foto’s is te zien dat de Nexus 10 standaard draait op Android 4.4 KitKat (review). Hoewel de foto’s duidelijk lijken, zullen we nog even moeten afwachten of de gegevens die eruit blijken inderdaad kloppen.