1 min

Een Braziliaanse telecomprovider heeft mogelijk de specificaties van een nieuw toestel van Motorola uitgelekt. Het betreft de Moto E, die qua prijs nog onder de Motorola Moto G gepositioneerd wordt en slechts 6 millimeter dik is.

De Moto E wordt mogelijk het eerste apparaat dat Motorola zal lanceren onder de vlag van Lenovo, mits die overname voor die tijd wordt afgerond. Voorlopig valt Motorola nog onder Google. Het meest opvallende aan de Moto E is dat de behuizing in de diepte slechts 6 millimeter weegt. De precieze afmetingen zijn: 124,8 x 64,8 x 6,2 millimeter.


Afgaande op de uitgelekte specificaties kunnen we rekenen op een scherm van 4,3 inch, een dual-core processor die tikt op 1,2 GHz, werkgeheugen van 1GB en opslagcapaciteit van 4GB. De camera op de achterzijde schiet foto’s in 5 megapixel, het is onduidelijk of er op de voorzijde eveneens een camera wordt geplaatst. Verder kunnen er twee simkaarten geplaatst worden, bedraagt de accucapaciteit 1.900 mAh en is Android 4.4 KitKat (review) het actieve besturingssysteem.

Met een adviesprijs van ongeveer 190 euro zal de Moto E onder de Moto G (review) worden geplaatst.