1 min

Microsoft komt deze zomer nog met de Surface mini op de proppen, meldt Evan Blass. De bekende twitteraar geeft aan dat de tablet "weer in productie is, om deze zomer nog op de markt te komen".

Blass geeft zelden aan waar hij zijn informatie vandaan haalt, maar heeft het met zijn beweringen vrijwel constant bij het juiste eind. We nemen dus ook deze opmerking serieus, al blijft het natuurlijk een gerucht zolang Microsoft niets bevestigt.

Er wordt inmiddels al lang gewacht op een mini-variant van Microsoft’s Surface-tablets. In mei leek het dan eindelijk zover, maar Microsoft presenteerde toen alleen de Surface Pro 3. Naar verluidt is de aankondiging van de Surface mini op het laatste moment geannuleerd omdat Microsoft vreesde dat het product niets toevoegde. Destijds werd al wel aangegeven dat het product zelf niet per definiet geannuleerd is.

Nu de Surface mini alsnog lijkt te komen, is het de vraag wat voor stappen Microsoft heeft gezet om het product alsnog iets speciaals te geven. Als Blass gelijk heeft zullen we daar binnenkort meer over weten.