1 min

TP Vision heeft bekendgemaakt dat het ook geen televisies meer op de markt gaat brengen die voorzien zijn van 3D-televisie. Wel blijft het bedrijf inzetten op nieuwe Ambilight, Ultra HD (4k) en HDR-televisies. Als het aan TP Vision ligt blijft het met de Philips-televisies goed vertegenwoordigd in Europa.

TP Vision namelijk enkele jaren geleden de complete televisietak van Philips over en sindsdien zijn er weer grote stappen gezet. TP Vision laat zien dat het ook afscheid durft te nemen van technologie. Eerder maakte Samsung al bekend dat het geen 3D-televisies meer op de markt gaat brengen, LG heeft het aantal modellen fors teruggeschroefd en nu maakt TP Vision bekend dat 3D ook voorbij is op de Philips-televisies.

TP Vison zal dit jaar geen 3D-televisies op de markt brengen. UIteindelijk kunnen we concluderen dat 3D-televisie een beetje een flop is geworden, het is nooit doorgebroken bij het grote publiek. De focus ligt nu dan ook op het verbeteren van de beeldkwaliteit.

TP Vision doet dit door Philips-televisies op de markt te brengen met Ultra HD en HDR in verschillende segmenten en dus niet alleen de high-end modellen.