1 min

OnePlus is begonnen met de verkoop van virtual reality-brillen waar je je eigen smartphone in kan klikken. Het prijskaartje is met 6,90 euro bijzonder laag te noemen, namelijk alleen de verzendkosten. OnePlus verspreidt de brillen voor de presentatie van de nieuwe OnePlus 3 die in VR zal gebeuren ergens in de komende weken.

OnePlus stelt 30.000 OnePlus Loop VR-brillen te hebben laten produceren zodat mensen die het merk een warm hart toe dragen de presentatie van het nieuwe vlaggenschip kunnen bekijken in virtual reality. De bril kan overweg met elke smartphones die een schermdiagonaal heeft van 5 tot 6 inch aldus het bedrijf.

Vorige jaar presenteerde het de OnePlus 2 ook al via virtual reality, maar werden er nog kartonnen brillen uitgedeeld, nu is het bedrijf een paar stappen verder en heeft het een bril ontwikkeld die veel weg heeft van de Gear VR van Samsung. De VR-brillen worden vanaf 6 juni verscheept dus een presentatie van de OnePlus drie volgt in de weken daarna.

Vorige week lekte er al een foto uit van de nieuwe OnePlus 3. Mogelijk levert het bedrijf de bril ook mee bij de aanschaf van het toestel, daarover volgt dan binnenkort meer informatie.