1 min

Pega Systems geeft zijn low-codeplatform Pega Cloud meer functionaliteit. De nieuwe features verbeteren de AI-beslissings- en workflowautomatiseringsoplossingen van het platform.

Met de nieuwe features wil Pega bedrijven beter in staat stellen, zeker nu de economische omstandigheden lastiger zijn geworden, hun bedrijfskritische werkzaamheden soepel te laten verlopen. Vooral op het gebied van intelligente automatisering, klantbetrokkenheid en dienstverlening aan (eind)klanten.

Nieuwe functionaliteit

De nieuwe functionaliteit zorgt voor nieuwe Kubernetes orkestratiemogelijkheden, maar ook een vereenvoudigd beheer en onderhoud via het vernieuwde Global Operations Center. Het moet een consistente implementatie en een optimale operationele snelheid bieden.

Daarnaast zorgen de vernieuwingen ook voor meer dynamische schaalbaarheid. Hierdoor wordt het makkelijker zich aan te passen aan piek- en dalmomenten, volgens de aanbieder.

Ook worden onafhankelijke service-updates geïntroduceerd voor alle Pega-componenten wanneer deze uitkomen of vereist zijn. Het zijn microservices waarmee klanten altijd over de laatste security-updates beschikken.

Verder bieden de updates een verbeterde fouttolerantie. Features detecteren hiervoor automatisch wanneer één of meerdere klantensystemen uitvallen en helpen deze diensten sneller te herstellen.

De nieuwe functionaliteit voor Pega Cloud is per direct beschikbaar.

Tip: Pegasystems brengt generatieve AI naar Pega Infinity