min

Tags in dit artikel

, , ,

Twitter heeft een speciale Twitter-account gelanceerd waarop producenten hun speciale aanbiedingen kunnen plaatsen. De nieuwe activiteit moet voor extra inkomsten gaan zorgen.

Producenten kunnen speciale aanbiedingen aanmelden bij Twitter. Via @earlybird Exclusive Offers kunnen consumenten interessante producten vinden voor een mooie prijs, of met een bijhorende kortingsactie. Twitteraars krijgen toegang tot de speciale aanbiedingen zodra ze zich aangemeld hebben als volger van het @earlybird-account.

Twitter zal zelf producten selecteren. Alleen de beste deals krijgen een plekje op @earlybird. Wat voor producten er precies verwacht kunnen worden is niet bekend. Twitter zal zelf een deel van de opbrengst van de verkoop van producten opeisen. Hoeveel exemplaren er aangeboden worden van een product, en tegen welke prijs, blijft de keuze van de producent, evenals het netjes afrekenen de verantwoordelijkheid blijft van de producent.

Als @earlybird succesvol blijkt te zijn dan zullen er naast aanbiedingen voor de VS ook aanbiedingen komen voor andere landen.