Abonneer je gratis op Techzine!

De Trust 365L Easyscroll Optical Deskset is de perfecte combinatie van toetsenbord en muis, bedoelt voor de veeleisende gebruiker. De 33 extra multimedia sneltoetsen kunnen allemaal worden naar eigen wens worden geprogrammeerd, evenals de drie Windows-functietoetsen. De sneltoetsen zijn handig voor het gebruik van Clipbord, standaard Windows en Microsoft Office functies, voor toegang tot internet, e-mail en voor het regelen van het geluid en het energiebeheer. Met een eenvoudige Easyscroll bediening kan de gebruiker makkelijk door documenten en internetpagina’s scrollen en klikken.

De deskset wordt geleverd met een draadloze optische muis waarvan de ontvanger in het toetsenbord is geïntegreerd. De ‘cradle’ kan gebruikt worden als houder en oplader van de oplaadbare batterij in de muis. Het toetsenbord en de muis zijn vormgegeven in zwart en metallic ‘Silverline design’.
De Trust 360B Easyscroll Deskset is een andere Easyscroll deskset uit het assortiment van Trust. Deze deskset is identiek aan de 365L deskset, met uitzondering van de muis. De deskset wordt geleverd met een draadloze balmuis met 2 AAA-batterijen.

Winkeladviesprijs, inclusief BTW:
Trust 365L Easyscroll Optical Deskset- € 54.95
Trust 360B Easyscroll Deskset – € 34.95