Abonneer je gratis op Techzine!

Creative, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, kondigt de 128 MB-versie aan van haar ultracompacte MuVo-speler. Gebruikers kunnen genieten van maar liefst vier uur muziek in WMA-formaat of van twee uur in MP3-formaat bij 128 kbps. Bovendien kan de speler ook worden gebruikt om gegevens op te slaan en uit te wisselen. De bediening van de ultraslanke MuVo is erg gemakkelijk. Om muziek of gegevens op te slaan hoeft de gebruiker alleen de MuVo Memory(tm)-module te verwijderen uit het apparaat en direct op de USB-poort van een pc aan te sluiten. De module wordt meteen herkend als externe harde schijf zodat gebruikers op eenvoudige wijze MP3- en WMA-muziek, digitale foto’s of bedrijfs presentaties en documenten er naartoe kunnen slepen met de muis. Om er een MP3-speler van uitzonderlijke kwaliteit van te maken, schuift de gebruiker de MuVo Memory(tm)-module opnieuw op zijn plaats en sluit de hoofdtelefoon aan. Vervolgens kan hij of zij genieten van maar liefst 12 uur glasheldere muziekweergave met behulp van maar één klein AAA-batterijtje.

"Dankzij de 128 MB van de nieuwe MuVo kunnen gebruikers nu nog meer audio of andere data bewaren", aldus Julie McGuire, Europees Business Manager voor digitale audiospelers bij Creative. "Onderweg van muziek genieten is net zo eenvoudig als het downloaden", voegt ze hieraan toe. "Je moet gewoon de twee modules opnieuw in elkaar schuiven en de bijgeleverde hoofdtelefoon aansluiten. Daarna geniet je van 30 tracks in MP3- of van 60 tracks in WMA-formaat en telkens met de meest heldere weergave. Perfect voor in de sportschool, om naar het werk te wandelen, eigenlijk overal!"

"Deze nieuwe versie met 128 MB is uitzonderlijk klein en licht", zegt ze tot slot. "Het toestelletje weegt amper 28 gram en meet 75x35x13 mm. Om ermee op stap te gaan kun je de MuVo gewoon in de binnenzak van je jas stoppen of hem rond de hals dragen met het bijgeleverde draagkoord!"