Abonneer je gratis op Techzine!

Dell lanceert vandaag de Latitude D400. Dit is de laatste in de met vele prijzen bekroonde Latitude™ D-Family notebooklijn; een lichtgewicht notebook (slechts 1,67 kg) uitgerust met technologie voor draadloze communicatie. De D400 is verkrijgbaar via www.dell.nl vanaf €1699. "Ondanks dat deze D400 de kleinste telg is van onze Latitude D-Family, levert hij grootse prestaties en is hij een goede investering voor de huidige IT manager,” zegt John Medica, senior vice president en general manager van Dell’s productgroep. “Elke dag vertellen klanten ons dat ze lichtere notebooks wensen zonder compromissen. Met hun wensen in ons achterhoofd hebben we de D400 en de rest van de nieuwe D-Family ontworpen.”

De kleinste notebook uit de D-Family, de D400, levert goede prestaties dankzij de Centrino™ Mobile Technology van Intel. Indrukwekkend zijn Intel’s nieuwe Pentium™ M processor met een lager energieverbruik, waardoor de batterij langer meegaat, en Intel’s PRO/wireless 2100 (802.11b). Klanten kunnen zonder meerkosten kiezen voor Dell’s TrueMobile™ 1300 (802.11b/g)i die communicatie op 54Mbps mogelijk maakt. Ze kunnen hun notebook ook upgraden naar de TrueMobile 1400 (802.11a/b/g) wireless solution.

De Latitude D-Family notebooks zijn ontwikkeld met behulp van feedback van klanten en bevatten innovaties op het gebied van features, materialen en gebruiksgemak. De D400 bevat de nieuwe D/Bay, die optische en opslagapparatuur via een krachtige USB 2.0 poort aan de notebook verbindt. De nieuwe Latitude D400 is ontworpen voor de gebruiker die een krachtige computer wil in een draagbare verpakking. Met een startgewicht van 1,67kgsii en een prijs vanaf €1699iii, levert de D400 een optimale combinatie van draagbaarheid en prestatie voor een scherpe prijs.