In nauwe samenwerking tussen eCom-On, gespecialiseerd in marketing van elektronische communicatietechnieken en Leong Software Australië, ontwikkelaar van innovatieve software voor front-end communicatie, wordt vanaf heden wereldwijd gratis het softwareprogramma WebFlash aangeboden. Dit innovatieve stukje software stelt de gebruiker in staat om zijn of haar meest frequent bezochte,favoriete webpagina’s, automatisch bijgewerkt, te tonen tijdens de rustmomenten van de PC. Dus even een kopje koffie of een telefoontje en het laatste nieuws, weer, verkeer, beurs of sportinformatie komt als een film voorbij. Toepassingen zijn oneindig groot, van fanclub tot vermiste personen van familieweb tot huizenaanbod.

De betaalversie, die voor van €22,95 kan worden aangeschaft, heeft mogelijkheden om eigen foto’s en films in te voegen en de tijd per vertoning individueel te bepalen.

Leverbaar als Enterprise versie stelt het sponsors in staat één of meerdere pagina’s vast op te nemen om zo zeker te zijn van de blijvende aandacht van geïnteresseerden en in te spelen op zijn of haar belangstelling. Mede door de ingebouwde webbrowser, die met één klik kan worden geactiveerd, zal het aantal terugkerende bezoeken aanzienlijk toenemen. Met verfijningen naar doelgroepen wordt 1op1 marketing zeer praktisch uitvoerbaar.

E-mail wordt hiermee gepasseerd als communicatiemiddel voor actuele informatie, juist nu door gebruik van strengere spamfilters en wetgeving die een opt-in (goedkeuring) vereist voordat men commerciële boodschappen mag sturen, dit medium steeds onaantrekkelijker blijkt te worden.

Stoort nooit tijdens werkzaamheden achter de PC, vereist geen enkele actie van de gebruiker, met goedkeuring en vrijwilligheid, verdwijnt met één muisbeweging en met volledige weergave van webpagina’s, maakt dit WebFlash tot de ontbrekende schakel in consumentencontact op een wel zeer unieke wijze.

Techniek:
Minimale benodigdheden zijn Windows met Internet Explorer (hoeft niet de standaard browser te zijn) en periodieke Internet aansluiting voor updates op basis van vergelijking van datum en tijd. Ook off-line blijven de pagina’s vanuit het cache memory getoond worden. Dus de elektronische krant mee in het vliegtuig.

Download de gratis versie van: Download.com, meer informatie kan worden verkregen op http://www.ecom-on.nl/webflash.htm, zoals het Nederlandse helpbestand.