min

Tags in dit artikel

, , , ,

Blizzard , het moederbedrijf van World of Warcraft , heeft bekendgemaakt dat sinds de Amerikaanse launch op 23 november vorig jaar al meer dan 1.500.000 mensen de MMORPG spelen. In de Verenigde Staten verkocht de game zijn eerste dag al 200.000 keer en nu zijn er al 800.000 gamers online. In Korea is de game ook vreselijk populair en wordt hij vooral in internetcafés gespeeld. Hier in Europa is de game in zijn eerste weekend al 290.000 keer geactiveerd en nu zijn dat al 500.000 exemplaren. Dit jaar moet World of Warcraft ook nog releasen in China, Taiwan en andere Aziatische landen waar het MMORPG genre ook immens populair is.

World of Warcraft is een MMORPG. Je kunt onder ander spelen als een Mens, Orc, Elf, Trol, Dwerg of een Ondode en dan ook nog eens in een Warrior, Mage, Druid, Rogue, Priest, Hunter of één van de andere klassen.

Het is een gigantische wereld met immense steden om te gaan verkennen en om verassende dingen te ontdekken. Er staat zoals gewoonlijk, een nieuwe donkere vorst op, die de wereld in gevaar brengt. Jij, en nog duizenden andere spelers moeten dat voorkomen. Je kunt alleen, maar ook in groepjes tegen veel verschillende monster vechten. Kortom een zeer gave en complete MMORPG.

Het is wel zo dat je voor het spel moet betalen. Per losse maand zal dit €12,99 zijn, per kwartaal kost het €11,99 en per halfjaar €10,99 per maand. De prijzen zijn inclusief BTW.