1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Uitgever Electronic Arts gaat met een ludieke actie een gratis versie van het spel Need For Speed: Most Wanted weggeven aan mensen die een snelheidsovertreding hebben begaan.

Afgelopen week werd bekend dat de politie hogere boetes gaat uitdelen voor snelheidsovertredingen, naarmate de overtreder harder rijdt.
Electronic Arts wil een aantal van deze overtreders een pleister op de wond geven door hen een gratis versie van de laatste telg in de Need for Speed serie te geven. Het bedrijf wil hard rijden echter niet aanmoedigen en daarom is de actie alleen bestemd voor mensen die op 24 november van dit jaar geflitst of aangehouden werden voor een te hoge snelheid.

Degenen die denken in aanmerking te komen voor een gratis versie kunnen een kopie van hun proces verbaal met hun naam en adres aan EA faxen. Het nummer hiervoor is 020-658 9055. Een klein beetje snelheid is hier overigens wel geboden, want op is op.
Overigens hebben snelheidsduivels met een Xbox en PC niet heel veel aan de actie, want EA geeft alleen maar een PS2 versie van het spel weg.