Abonneer je gratis op Techzine!

Voor de gebruikers van Windows Vista Ultimate komt er een droom uit, er zijn namelijk maar liefst twee Extras vrijgegeven.

Microsoft beloofde bij de release veel Extras voor de Ultimate-versie van Windows, die bleven echter uit. Na veel geklaag door gebruikers die zich opgelicht voelden bracht Microsoft uiteindelijk wat Extras uit. In september kwam namelijk onder andere een poker-game en een verbeteringen voor Bitlocker en EFS uit. Even later kwam Microsoft met DreamScene. Hiermee is het mogelijk om een video als bureaubladachtergrond te gebruiken.

Nadat er geruchten rond gingen over het stopzetten van de ontwikkeling van Vista Ultimate komt Microsoft nu met nog eens twee Extra’s. Het betreft hier een pakket met geluiden genaamd Pearl en Glass en een uitbreiding van de content met betrekking tot DreamScene.

Of er dit jaar nog meer Extra’s vrijgegeven worden door Microsoft is nog onduidelijk. Duidelijk is wel dat de meeste gebruikers zeer teleurgesteld zijn in Vista Ultimate en dat ze er veel meer van verwacht hadden.