1 min

Tags in dit artikel

, ,

Techzine, de professionele IT-site die zich steeds meer profileert als een site met diepgaande en belangwekkende nieuwsberichten over Linux, ondersteund via een levendige community op het forum, heeft op 1 november een groot feest te vieren.

Eén van de moderators en inspiratoren achter de gestage kennisvermeerdering en wereldwijde verspreiding van Linux, zal op die dag 30 jaar oud worden. Het gaat om de moderator, die schuilgaat onder de naam "Chezzer". Chezzer heeft in de afgelopen tijd zichzelf weten op te werpen als scherpzinnig reviewer, die tevens diepgaande tutorials weet te schrijven op begrijpelijk niveau. Daarnaast is hij de enthousiaste inspirator van het Linuxforum van Techzine. Met deze leeftijd "triple X" is Chezzer tevens de oudste moderator van het forum.

Linus Torvalds, de stichter van Linux en evenals Chezzer bewonderaar van het Fedora-project, is zelf op de hoogte gebracht van deze heugelijke dag en wil Chezzer van harte feliciteren met zijn verjaardag. Uiteraard delen wij die mening volledig en daarom ook van onze kant de hartelijkste felicitaties. Wij nodigen iedereen van harte uit Chezzer te feliciteren nu hij zijn jonge jaren definitief gepasseerd is. U kunt dit allen doen door hem een pm te sturen, of als u toegang heeft tot ons Lounge-forum, een felicitatie achterlaten in het daartoe bestemde topic.