Abonneer je gratis op Techzine!

MSI heft twee nieuwe gamingnotebooks uit de GX-serie aangekondigd. Het betreft hier de GX620 en de GX720.

Beide modellen zijn gebaseerd op het Intel Centrino 2-platform en zullen de keuze bieden uit een breed aanbod Intel Core 2 Duo-processoren voorzien van Intels PM45-chipset en NVIDIA’s GeForce 9600M GT grafische kaart met 512 MB aan GDDR3-geheugen.

De GX620 zal een 15.4 inch TFT-scherm hebben in tegenstelling tot de GX720 die geleverd zal worden met een 17 inch scherm. Andere specificaties zijn vrijwel hetzelfde voor beide modellen. Zo kunnen beide modellen maximaal beschikken over 4 GB aan RAM-geheugen, hebben ze de keus uit maximaal 320 GB harde schijf en beschikken ze over een DVD Super-Multi of Bly-ray optische drive.
Andere features van de notebooks zijn een 2 megapixelwebcam, Gigabit LAN, Bluetooth 2.0, 802.11 b/g/n WiFi en HDMI. Standaard worden de laptops geleverd met Windows Vista Home Premium.

Het enige verschil tussen beide modellen zijn de ingebouwde speakers. Dit komt mede door het feit dat de GX720 meer ruimte heeft om de vier speakers en subwoofer te verbergen. De GX620 is daardoor gelimiteerd tot slechts twee speakers.

De releasedatum voor de laptops is nog niet bekend gemaakt, evenals de prijs. Dit aangezien deze verschillend is per configuratie.

Links de GX 620 met rechts daarnaast de GX 720