min

Tags in dit artikel

, , , ,

Glu mobile, een van de grootste uitgevers van games voor mobiele telefoons, heeft vandaag bekendgemaakt dat er een telefoonversie van Modern Warfare 2 zal worden ontwikkeld.

Glu mobile gaf in het persbericht aan dat er in een nieuwe, nauwere samenwerking met Activision, een Modern Warfare 2 versie zal komen die zal werken op alle telefoons die Android, Blackberry, BREW, J2ME of Windows Mobile ondersteunen. Het spel zal ongeveer gelijktijdig met zijn ‘grote broers’ uit worden gegeven. "Glu team is blij dat het een mobiele versie van deze blockbuster mag maken voor de fans van de Call of Duty-serie", aldus Jill Braff, senior vice-president van Glu Mobile.

Over de inhoud van het spel is nog niets bekend, maar de game zal waarschijnlijk net als de console- en pc-versie veel lijken op zijn voorganger, Call of Duty 4: Modern Warfare. De setting zal wederom een hedendaags slagveld worden, waarin online en offline gevochten kan worden. Modern Warfare wordt ontwikkeld door Infinity Ward en Glu Mobile en uitgegeven door Activision. Over de pc- en console-versie lekten al eerder diverse details uit. Voor meer informatie over de game kun je terecht in het Modern Warfare 2-topic op ons forum.

Modern Warfare 2 zal op 10 november uitgebracht worden voor de pc, PlayStation 3, Xbox 360 en nu dus ook op telefoons.