1 min

Tags in dit artikel

, ,

De Palm Pixi gaat 20 oktober de winkels is, zo blijkt uit anonieme bronnen waar Boy Genuis Report het verslag van uitbrengt. Het komt van een nieuwe tipgever, maar de website stelt dat het heel betrouwbaar overkomt.

De Palm Pixi is een toestel dat net als de Palm Pre op Palm’s nieuwe OS gaat draaien. WebOS, zoals dit OS heet, synchroniseert zich voornamelijk via het internet en zorgt er dus voor dat al je data ten alle tijden gebackupped wordt en dergelijk. WebOS gooit vrij hoge ogen, zo publiceren reviews.

De Pixi is de opvolger van de Pre. De Pre is overigens ook niet breed verkrijgbaar, vooralsnog is deze telefoon namelijk nagenoeg alleen in de Verenigde Staten te vinden. Duitsland en Engeland hebben inmiddels ook een datum gekregen, maar Nederland blijft vooralsnog uit. Wanneer wij een WebOS-toestel kunnen verwachten blijft dus onduidelijk.

De Pixi is geen slider en is qua specificaties ook minder dan de Pre. De Pre heeft namelijk een groter scherm en een hogere resolutie, waar de Pixi het met minder moet doen. Qua camera geldt dit ook, de Pre heeft een drie megapixel-camera en de Pixi heeft slechts een twee megapixel-camera. Wat de Pixi gaat kosten blijft onduidelijk. Of 20 oktober echt de release date voor Amerika gaat worden, is ook nog niet officieel bevestigd.