min

Tags in dit artikel

,

HTC heeft met de lancering van de Tattoo al bekend gemaakt dat het mogelijk zou zijn om verschillende covers erop te ‘plakken’. Iets dat vroeger bij mobiele telefoons ook erg populair was, oude tijden herleven dus. Maar dan wel in een nieuw jasje, want HTC laat je je eigen covers ontwerpen.

De smartphone-maker heeft hiervoor een ’tool’ uitgebracht. Deze tool laat je je eigen covers maken die je vervolgens kunt aanschaffen, voor een prijs van rond de 15 euro. HTC levert met de Tattoo een kortingsbon van twintig procent mee, waardoor de prijs toch weer wat omlaag gaat. De prijzen verschillen naar mate er meer tekst of afbeeldingen opkomen.

De website om de covers te ontwerpen is vandaag online gebracht en biedt vrij uitgebreide mogelijkheden. Het is mogelijk kleuren te veranderen, afbeeldingen toe te voegen en om tekst op de cover te zetten. Zowel de voor- als achterkant kan ‘gedesigned’ worden naar eigen inzicht. Op die manier wil HTC ervoor zorgen dat oude tijden herleven en het mogelijk is om je telefoon persoonlijk te maken. Een slogan die HTC ook voerde met de Hero, maar bij de Tattoo geld het ook aan de buitenkant.