Abonneer je gratis op Techzine!

De retro shooter Gravity Crash zal aanstaande dinsdag te downloaden zijn uit de PlayStation Store. De game zou eigenlijk niet gelijktijdig uitkomen in Europa en Amerika, maar ontwikkelaar Just Add Water heeft het nu zo gepland dat ze beide op dezelfde datum uitkomen.

De game bevat in het begin vijfendertig singleplayer levels zijn en een twaalftal andere multiplayer levels. Als je niet genoeg van de game kunt krijgen en van de standaard hoeveelheid niet genoeg spelplezier hebt is er een oplossing. Just Add Water geeft je nog de mogelijkheid eigen levels bouwen met behulp van de level-editor. Heb je zelfs daar niet genoeg aan, dan kun je altijd nog levels downloaden die door anderen zijn gemaakt.

De game is volledig gebaseerd op oude retro shooters maar dan in een nieuw jasje gestoken. Zo zijn de graphics natuurlijk een heel stuk verbeterd ten opzichte van de oude spellen. De game is volgende week dinsdag 24 november te verkrijgen in de PlayStation Store en kan voor €7,99 gedownload worden.