1 min

Tags in dit artikel

, ,

MobileMe is geüpdatet zodat er tenminste iets van functionaliteit wordt aangeboden wanneer de me.com-pagina via Mobile Safari wordt bezocht. Het geeft nog niet volledig toegang tot alle MobileMe-mogelijkheden via de browser, maar het geeft wel toegang tot de "Find my iPhone"-toepassing van een iPhone of een iPod touch.

Oorspronkelijk wanneer je me.com bezocht via Mobile Safari resulteerde dit in een pagina die aangaf dat je MobileMe op je computer moest configureren, compleet met een link naar instructies. Nu krijg je een iPhone-specifieke pagina die je links geeft naar de iDisk- en Gallery-applicaties, installatie-instructies voor e-mail, contacten, kalenders en de nieuwe optie Find my iPhone.

Find my iPhone is nog niet geüpdatet en biedt daardoor nog geen geoptimaliseerde iPhone-interface, maar het is wel handig als je je iPhone kwijt bent en je weet dat hij in de buurt ligt (mits je iemand met een iPhone in de buurt hebt in ieder geval).

Je kan nog niet je gebruikersinstellingen of andere toepassingen gebruiken via MobileMe, maar Apple is duidelijk de mogelijkheden aan het verkennen. Totdat ze hier wat verder mee zijn is dit in ieder geval een minimale verbetering.