1 min

Tags in dit artikel

,

Hardwarefabrikant Corsair heeft vandaag op de Computex 2010 een nieuwe behuizing laten zien. Het gaat hier om Corsair’s derde behuizing, de mid-tower genaamd 600T. De 600T is de eerste behuizing die behoort tot de nieuwe Graphite-serie van Corsair.

De 600T heeft een stalen frame met enkele plastic accenten. Hij biedt ondersteuning voor vijf externe 5,25" drive-bays. Daarnaast kan je intern zes 2,5"- of 3,5"-apparaten plaatsen. Bovenaan de behuizing heb je de gebruikelijke I/O-aansluitingen zoals audio, FireWire en vier USB 2.0-aansluitingen. Opmerkelijk is de USB 3.0-poort die ook bij het I/O-gedeelte is te vinden. Dit is namelijk een eigenschap die nog niet veel voorkomt bij behuizingen.
Daarnaast komt de 600T met een fancontroller, veel gaten voor kabelmanagement en een uitsparing voor het makkelijk vervangen van een processorkoeler.


Corsair’s nieuwe behuizing komt met twee 200 mm ventilatoren (voorkant en bovenop) welke tevens witte LEDs hebben. Ook komt de 600T met een 120 mm ventilator aan de achterkant. Corsair’s nieuwste aanwinst komt met twee jaar garantie en krijgt een prijs mee van ongeveer 150 Amerikaanse dollar.