1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Hewlett-Packard (HP) heeft woensdag een nieuwe all-in-one gepresenteerd, genaamd de Z1. De Z1 zal de eerste all-in-one zijn van HP met een 27-inch scherm en door dit grote formaat zal deze dan ook de directe concurrentie aangaan met de iMac van Apple.

Met een strak uiterlijk en goede prestaties zal HP de strijd proberen aan te gaan om de all-in-one gebruiker. Het nieuwe model van HP zal beschikken over Intel Xeon processoren, NVIDIA Quadro videokaarten en over een weergave van een miljard kleuren. Daarnaast heeft de all-in-one nog enkele andere interessante opties aan boord. Zo beschikt de Z1 over de feature dat je onderdelen kan demonteren zonder dat daar gereedschap aan te pas hoeft te komen.

HP heeft de Z1 ontworpen voor veeleisende gebruikers. Wanneer je werkzaamheden bestaan uit bijvoorbeeld videobewerking zal de Z1 volgens HP je zeker niet teleurstellen. De fabrikant spreekt namelijk over een design zonder compromis. Zo heeft de gebruiker bijvoorbeeld de keuze uit componenten als SSD’s, RAID configuraties en andere onmisbare opties. Het 27-inch grote display zal van het type LED zijn en meer dan een miljard kleuren kunnen weergeven. Daarnaast beschikt het scherm over een inkijkhoek van 178 graden, IPS paneel, High-fidelity audio en HD Webcam. Het scherm beschikt over een maximale resolutie van 2560×1440 pixels.

De nieuwe Z1 zal naar alle waarschijnlijk in april wereldwijd beschikbaar komen vanaf 1899,00 dollar. De Nederlandse prijzen zijn helaas nog niet bekend.