Abonneer je gratis op Techzine!

Hewlett-Packard heeft vandaag vier nieuwe all-in-one PC’s onthuld. Het gaat om een dunne PC zonder touchscreen, twee systemen met touchscreen en als laatst een all-in-one met een lage prijs.

De HP Spectre One is het boegbeeld van de nieuwe line-up van HP met een 23.6-inch full HD-scherm. De behuizing is 11,5 millimeter dik. Deze all-in-one heeft echter geen touchscreen, maar wordt wel geleverd met een draadloos multitouch touchpad en een toetsenbord. De Spectre One komt standaard met een 1 GB NVIDIA grafische kaart en verder kan er eventueel gekozen worden voor SSD-opslag en ExpressCache, dit zorgt voor een snellere opstarttijd en het sneller opstarten van programma’s. Ook heeft het systeem een aantal USB 2.0- en 3.0-poorten.

De Spectre One beschikt over de nieuwste Intel-processor, maar een woordvoerder van HP wilde niks kwijt over de specificaties ervan. Ook zal deze all-in-one over NFC-technologie beschikken, waarmee bijvoorbeeld via je smartphone ingelogd kan worden op de PC. HP meldt dat de Spectre One in november beschikbaar komt in de Verenigde Staten, met een prijs van 1.299 dollar.

Naast de Spectre One kondigde HP ook twee 10-point multitouch touchscreens aan met de namen Envy 23 en de Envy 20, de cijfers in de naam duiden op de grootte van het beeldscherm. Beide PC’s zijn compatibel met Windows 8 en hebben 3 TB aan opslagruimte. Verwacht wordt dat beide producten uitkomen in oktober. De Envy 23 zal 999 dollar kosten, de Envy 20 krijgt een prijs van 799 dollar.

Het laatste product in HP’s nieuwe line-up is de Pavilion 20. Deze staat ook gepland om in oktober uit te komen tegen een prijs van 449 dollar. Ook deze computer is voorzien van een touchscreen en Windows 8. Verder zullen ook een draadloze muis en toetsenbord aanwezig zijn.