‘Aankondiging Samsung Galaxy S 4 Mini deze week’

Abonneer je gratis op Techzine!

Samsung zou zich genoodzaakt zien om de kleine variant van de Galaxy S 4 al deze week aan het publiek voor te stellen. Er lijken al veel specificaties van deze telefoon gelekt te zijn en hetgeen dat nog resteert is een bevestiging vanuit de Zuid-Koreanen zelf.

Zo lijken we al met grote zekerheid te weten dat de Samsung Galaxy S 4 Mini in twee varianten beschikbaar moet komen, waarvan één met ondersteuning voor dual-simtechnologie, maar wel met een dual-core processor. De Galaxy S 4 Mini met ondersteuning voor een enkele simkaart krijgt een quad-core processor. Verder wordt voorzien in een scherm van 4,3 inch, een 8 megapixel camera en Android 4.2.2 Jelly Bean met Samsung’s TouchWiz-skin. De smartphone komt in twee kleuren: Black Mist en White Frost.

SamMobile meldt dat insiders hebben aangegeven dat Samsung de Galaxy S 4 Mini nog deze week wil introduceren. Wel zal de smartphone pas na de Samsung Galaxy S 4 op de markt komen, men rekent op een lancering aan het einde van mei of het begin van juni.