Toshiba presenteert nieuwe All-in-One Qosmio PX30t

Abonneer je gratis op Techzine!

Toshiba brengt een nieuwe All-in-One op de markt met een scherm van 23 inch, de Qosmio PX30T. Dit systeem is in verschillende configuraties te verkrijgen, onder andere met een Haswell-processor, de 4e generatie Intel Core-processor. De Toshiba Qosmio PX30t is een echte alleskunner, geschikt voor zowel normaal gebruik als om echt op te gamen, aldus Toshiba. De prestaties zijn wel afhankelijk van de configuratie.

Toshiba presenteert deze week tijdens de Computex-beurs allerlei nieuwe producten. Gisteren schreven we al over de nieuwe Toshiba Excite-tablets. De Qosmio PX30t is voorzien van een 23 inch Full HD-touchscreen met ondersteuning voor invoer van maximaal 10 vingers tegelijkertijd.

Er kan gekozen worden uit meerdere processors, zowel uit de 3e als 4e generatie Intel Core-chips. Ook voor de grafische kracht kunnen keuzes gemaakt worden, er kan gekozen worden voor een Intel HD4000, welke is geïntegreerd in een Intel Core-processor uit de 3e generatie, of voor een GeForce GT740M met 2GB aan VRAM. Hierbij is de eerste duidelijk niet geschikt voor gaming, de laatste wel.

De opslagcapaciteit van deze All-in-One zal maximaal 3TB bedragen, hoeveel het minimum bedraagt wordt helaas niet vermeld door Toshiba, maar wij rekenen op 1TB. De hoeveelheid werkgeheugen is maximaal 16GB.

Alle varianten worden geleverd met een Blu-ray Drive, Gigabit Lan, WiFi, Intel WiDi- en Miracast-ondersteuning, twee USB 2.0- en vier USB 3.0-poorten, Ultra HD-ondersteuning via HDMI (alleen met een Core i7-processors), HDMI-in poort, 4 Harman Kardon stereospeakers, een HD-webcam en uiteraard een draadloos toetsenbord en muis. De Qosmio PX30t All-in-One zal verkrijgbaar zijn vanaf eind juli in verschillende door Toshiba vooraf bepaalde configuraties, vanaf 999 euro. Deze prijs is waarschijnlijk met een 3e generatie Intel Core processor en zonder discrete videokaart.