Nieuwe Wolfgang-smartphone zaterdag in de Aldi

Abonneer je gratis op Techzine!

Supermarkt Aldi zal op 31 augustus beginnen met de verkoop van de Wolfgang AT-AS43D4. De smartphone draait Android en gaat 169 euro kosten.

De AT-AS43D4 draait Android 4.1 Jelly Bean. Dat is niet de nieuwste Android-versie, 4.3. Daarnaast is er een MT 6577T-dualcoreprocessor aanwezig die zijn werk doet op 1,2 GHz. De telefoon ondersteunt zowel GSM als UMTS, maar geen 4G. Wel heeft deze nieuwe Wolfgang ondersteuning voor twee simkaarten.

Verder is er 512 MB intern geheugen beschikbaar en is er standaard een microSD-kaartje van 8 GB meegeleverd voor opslagruimte. Het TFT-LCD-scherm heeft een grootte van 4,3 inch met een resolutie van 430 bij 800 pixels. Qua camera heeft die op de achterkant 5 megapixels met een ledflitser en die op de voorkant 0,3 megapixels. WiFi, gps en bluetooth 4 zijn eveneens van de partij.

Net als eerdere Wolfgang-smartphones heeft ook deze telefoon aardige specificaties voor de vraagprijs. Ten opzichte van het model van mei is de smartphone zelfs 30 euro goedkoper en biedt deze een iets snellere processor, maar wordt weer ingeleverd op intern geheugen en het aantal megapixels in de camera. Dat was bij het oude model respectievelijk 8 megapixels en 1 GB RAM.