Taiwanese bekendheid publiceert foto’s van iPhone 6

Abonneer je gratis op Techzine!

Jimmy Lin, een Taiwanese autocoureur en filmster heeft op het sociale netwerk Weibo afbeeldingen geplaatst waarin de Apple iPhone 6 te zien is. Lin haalde deze stunt vorig jaar ook uit met de iPhone 5C die toen eveneens nog gepresenteerd moest worden door Apple.

De afbeeldingen van Lin tonen de iPhone 6 zoals we die de afgelopen weken al regelmatig hebben zien langskomen. De iPhone 6 is steeds naast een iPhone 5S (review) te zien, waardoor goed zichtbaar is dat het toestel een stukje groter is. De smartphone heeft een metalen behuizing met afgeronde hoeken en op de achterzijde zitten opvallende dikke strepen die waarschijnlijk de antennes huisvesten.

Natuurlijk kunnen we op dit moment niet met de volle zekerheid zeggen dat de iPhone 6 er inderdaad zo zal uitzien. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat Apple expres een lading toestellen met een gewijzigd ontwerp heeft verspreid, om het echte ontwerp onder de doeken te houden. Wij achten de kans op zo’n scenario niet zo groot, maar je weet maar nooit.

Naar verwachting presenteert Apple de iPhone 6 in augustus of september. Het toestel komt naar verwachting met twee schermformaten: 4,7 en 5,5 inch.