Foto’s tonen mogelijk kleinere versie van OnePlus One

Abonneer je gratis op Techzine!

Op uitgelekte foto’s is mogelijk een kleinere versie van de OnePlus One te zien. Er gaan al lange tijd geruchten over de komst van een kleinere smartphone van OnePlus, de foto’s sluiten daar natuurlijk goed op aan.

Op de foto’s die gelekt zijn via het Chinese sociale netwerk Weibo is een kleinere variant van de OnePlus One (review) zichtbaar. Het gaat vermoedelijk om een prototype, waarbij helaas niet alleen de omvang gewijzigd is.

OnePlus lijkt namelijk -net als bijvoorbeeld HTC, LG en Samsung- te kiezen voor een afgeslankte variant van het vlaggenschip. Niet alleen het scherm zou geslonken zijn van 5,5 naar 5 inch, ook de chipset is minder goed. In plaats van een Snapdragon 801 lijkt de kleinere One over een Snapdragon 615 te beschikken.

Beide camera’s schieten volgens een screenshot van AnTuTu in 8 megapixels, voor de achterkant is dat een downgrade, maar voor de camera op de voorkant is het juist een verbetering. De camera’s van de reguliere OnePlus One schieten foto’s in 13 en 5 megapixels.

Wij zetten zeker bij de specificaties van de camera’s onze vraagtekens. Het zou dus ook om een kopie van een Chinese fabrikant kunnen gaan.