Conclusie

Test Drive Unlimited 2 is een prima game. Het ziet er goed uit, het racen zit goed in elkaar, de grote open wereld en de vele kilometers wegdek zijn ook goed in elkaar gezet en er zijn allerlei mogelijkheden en variaties die ook echt iets toevoegen aan de game.

De ultieme racegame is het echter niet want het racen op zich is door de concurrentie al weleens beter gedaan. Het enige punt waar TDU2 op uit blink is dat het een grote open race wereld is waar single- en multiplayer zijn gecombineerd en waar het sociale aspect met de clubs een echte toevoeging is. De clubs zullen voor het grootste deel het succes van de game gaan bepalen.

De missies zijn leuk om te doen maar gaan naar verloop van tijd wel vervelen, ook zijn er 60 levels te behalen wat een hele hoop tijd gaat kosten en de vraag is of iedereen daar het geduld voor heeft want uiteindelijk blijft het racen en dat wordt op den duur een keer saai.

Wij zijn daarom van mening dat het een prima racegame is die zeker niet misstaat in je gamecollectie maar niet de allerbeste race ervaring biedt. Hou je van grote open race werelden met voldoende kilometers weg om te ontdekken, of vind je het leuk om deel uit te maken van een club en daarmee te racen. Dan is dit zeker een goede uitbreiding op je gamecollectie. Wij blijven steken op een acht!
7.6
  • Twee enorm grote eilanden om te verkennen;
  • honderd auto’s plus nog aankomende downloadable content;
  • singleplayer en multiplayer gecombineerd;
  • Slechts twee radiozenders;
  • slechte voice-overs;
  • geen offline multiplayer.