2min

Tags in dit artikel

,

Xbox Live, Downloads en Achievements

Multiplayer via Xbox Live


De multiplayermode is dankzij Xbox Live zeer goed te noemen. Je kunt zelf een custom match aanmaken, met de instellingen zoals je die ook kunt doen in de offline variant. Als je gewoon snel een spelletje wilt spelen, kun je de server automatisch naar een beschikbaar spelletje laten zoeken. Je hoeft dan alleen nog drie spelers uit te zoeken en kun je aan de slag.


Ik heb een aantal wedstrijdjes gespeeld en had daarin wel wat connectieproblemen. In sommige gevallen was ik de bal ineens kwijt zonder dat ik gezien had dat de tegenspeler de bal had afgepakt. Daarnaast heb je bij de standaardmode dat veel spelers alleen maar richting de basket rushen en dubbele dunks uitvoeren. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar gamemodi waarin je meer afhankelijk bent van je skills.

Downloadable content


Via Xbox Live zijn er nog een aantal downloads beschikbaar voor deze game. Zo zijn er voor 300 MS punten vijf legendarische straatspelers verkrijgbaar en voor nog eens 300 punten Perkins Park Court downloaden. Rucker Park en Cloverdale Court zijn gratis te downloaden. Verder kun je voor respectievelijk 120 en 150 MS punten een gamer picture pack en een dashboard theme downloaden. De eerstgenoemde add-ons zijn best de moeite waard, de laatste twee vind ik zelf minder interessant.

Achievements


Ik vond de achievements voor deze game vrij makkelijk te halen. Er zijn in totaal zestien achievements, waarvan je er twee online moet halen. De meeste haal je door succesvol de Homecourt Challenge te doorlopen en aangezien de achievements niet afhankelijk zijn van de moeilijkheidsgraad kun je de achievements vrij eenvoudig op de kop tikken.