2min

Tags in dit artikel

,

Conclusie

Dan rest mij alleen nog een conclusie te vellen over dit spel. Daar kan ik duidelijk in zijn, NBA Street Homecourt is voor mij op alle punten geslaagd. Daar hoef je niet eens per se een basketbalfanaat voor te zijn, want voetbal is namelijk mijn ding. Toch ben ik helemaal gek van dit spel. Als ik het na een tijdje had gehad met al dat dunken, dan legde ik het schijfje even aan de kant. Maar de volgende dag wilde ik toch weer een paar potjes spelen en mijn tegenstander gekmaken.

De graphics, de gameplay, het geluid, alles draagt bij aan de juiste sfeer en de juiste setting. Dat is een enorme verdienste van het team achter dit spel. Wil je alle achievements halen, dan kun je twee keer de homecourt challenge spelen, wat je wel wat uurtjes aan je console zal kluisteren. Maar daarna is er natuurlijk nog de multiplayermode die je zeker nog wat uurtjes plezier zal kunnen bieden.

Ben je een basketbalfanaat, dan moet je dit spel in huis halen. Ben je een fanaat van de BIG games van EA, dan moet je dit spel in huis halen. Vind je sfeervolle spelen met een beetje gekkigheid en lekkere actie leuk, dan moet je dit spel in huis halen. Kwam je net als ik niet verder dan het voetbal- of basketbalpleintje achter je huis, dan moet je dit spel halen. Haat je basketbal? Download dan eerst eens de demo. Als je dan nog steeds niet overtuigd bent, dan kun je het spel gerust in de winkelschappen laten liggen.
9.2
  • toffe acties;
  • graphics (sfeer);
  • vette soundtrack.
  • in lage moeilijkheidsgraad is het vooral button-bashen;
  • voor de liefhebbers.