1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Graphics, geluid en multiplayer

Nieuwe multiplayeropties


Ook zijn er een aantal nieuwe multiplayeropties. In ‘Witness Protection’ moet je in twee teams strijden om een bus waarin een gevangene zit. De bus wordt bestuurd door een speler en de rest moet de bus heel zien te houden en door een aantal checkpoints loodsen. Het andere team valt de bus logischerwijs aan.

Ook nieuw zijn ‘Own the City’, waarin je een gedeelte van een wijk binnen Liberty City onder controle moet houden en ‘Lone Wolf Biker’. Een personage is de ‘Lone Wolf’ en diegene die hem weet uit te schakelen wordt zelf de Lone Wolf.

‘Chopper vs Chopper’ is ook helemaal in motorbende-stijl. Een motorrijder en een helikopter tegenover elkaar. Nadat de checkpoints zijn gepasseerd verandert de speler van voertuig. Erg leuk gevonden van Rockstar.



Graphics en geluid


Velen hadden misschien gehoopt dat een nieuwe uitbreiding ook voor de nodige grafische verbetering zou zorgen. Dit lijkt niet zo te zijn. De stad wordt nog steeds ‘blurry’ opgebouwd maar dit is nooit bij mij negatief opgevallen.

Ook het geluid is typisch voor een motorbende. Snoeiharde rock knalt via Dolby Surround uit de speakers. Helemaal in stijl. Verder is hier niets op aan te merken.