1 min

Tags in dit artikel

Beeld, geluid en multplayer

Beeld en geluid


De graphics zien er op zich prima verzorgd uit. Strakke en scherpe beelden flitsen voorbij. Sommige explosies daarentegen lijken soms meer gekopieerd uit een heel oude versie van Streetfighter dan afkomstig uit een modern spel dat in 2009 is uitgebracht. Ook op het gebied van geluid steekt het spel er niet bepaald bovenuit. De geluidseffecten en muziekjes zijn niet echt opvallend te noemen.


Multiplayer


Mocht je je eens een avondje met een aantal vrienden vervelen, dan is de multiplayer nog wel interessant. Gezellig met z’n allen lekker op de knoppen van de controller rammen onder het genot van een biertje ofzo. Zo kan het misschien nog wel een beetje leuk worden. In de multiplayer zijn diverse opties mogelijk, waaronder het online spelen natuurlijk.

Over het gemiddelde niveau van de tegenstander is het moeilijk oordelen. Ik kwam regelmatig spelers tegen die nog maar weinig potjes gespeeld hadden en echt heel intensief is het niet. Je zou kunnen stellen dat de gemiddelde online speler niet echt veel beter is dan de AI. En op zich is daar natuurlijk niets mis mee.