Benchmarks

Als eerste natuurlijk opnieuw de benchmarks met de acces time, die aangeeft hoe snel deze schijf is te benaderen. Het is en blijft een SATA-SSD dus we verwachten geen wonderen.

Benchmark: AS SSD – Access Time Read

Benchmark: AS SSD – Access Time Write

Zoals in de grafieken is te zien doet de SSD het helemaal niet onaardig. De SanDisk X400 scoort ongeveer gelijkwaardig, wat gezien de onderliggende nagenoeg identieke hardware ook niet zo gek is natuurlijk. De access time bij zowel lezen als schrijven is gewoon in orde. Nu volgen de sequential lees- en schrijftest. Deze laten zien wat ongeveer de maximale snelheid is van deze SSD.

Benchmark: AS SSD – Sequential Read

Benchmark: AS SSD – Sequential Write

Ook in de sequential lees- en schrijftest geen verrassing. De WD SSD scoort in de middenmoot en wederom in de buurt van de SanDisk X400. Tot slot kijken we ook nog even naar de IOPS van de schijf, maar ook hier verwachten we eigenlijk geen vreemde uitslag meer.

Benchmark: AS SSD – 4K IOPS Read

Benchmark: AS SSD – 4K IOPS Write

Ook bij de IOPS-benchmark scoort de SSD van WD gewoon netjes gemiddeld. Tot slot nog de totale score van deze SSD in AS SSD. De WD is een echte middenklasser en dat maakt deze benchmarks simpelweg niet zo spannend. Er komt geen enorm hoge of lage score uit. In het totaaloverzicht is ook nog te zien dat het slechts 13 punten scheelt met de SanDisk X400 die over dezelfde hardware beschikt.