2min

Tags in dit artikel

, ,

Camera

Foto

De camera van de Samsung Galaxy S Plus bespraken we al kort. We zijn er niet helemaal tevreden mee dat er geen flitser aan het toestel is toegevoegd. Dit is iets dat zo goed als elke moderne telefoon heeft en we missen dit dus gewoon bij de Galaxy S Plus.

Wat betreft het nemen van foto’s is dit ook wel merkbaar. In goed belichte omstandigheden is er geen enkel probleem, maar wanneer de belichting je in de steek laat zal de kwaliteit van een foto toch snel afnemen.

Binnen, goede belichting, zonder flits.


Binnen, slechte belichting, zonder flits.


Buiten, op korte afstand.


Buiten, op lange afstand.


Zelfde standpunt, volledig ingezoomd.


Ook bij het inzoomen merken we dat de Galaxy S Plus wel erg zwaar op de digitale zoomfuncties leunt. Het gecreëerde beeld is weliswaar erg ver ingezoomd, mooi is anders. Hoewel de foto niet korrelig wordt, valt er wel vrij veel detail weg.

Video

De geproduceerde video is qua geluid niet erg voldoenend. Het is echter wel op zijn plaats om een opmerking te maken over het weer. Het waaide ontzettend hard en dat is dan ook te horen. Qua beeld is de video zeer acceptabel te noemen, de verversingssnelheid is goed en ook over het detail mogen we niet klagen.