2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Camera (iPad 4)



De iPad 4 is eveneens voorzien van een 5 megapixel iSight-camera. Qua specificaties is deze zo goed als gelijk aan die van de iPad mini, dus daarom verwacht ik ook ongeveer dezelfde kwaliteit terug te zien in de foto’s. Helaas bevat ook de iPad 4 geen flitser, dus foto’s in donkere omgevingen zullen zelden een succes worden.

Foto’s


Wat betreft de camera-applicatie is de iPad 4 hetzelfde als de iPad mini. Daar maak ik dan ook geen woorden meer aan vuil.
Binnen, met goede belichting


Binnen, zonder belichting

De iPad 4 mist eveneens een flitser en daarom is de foto zonder belichting even slecht als die van de iPad mini. Daarnaast is ook net zoals bij de iPad mini enige ruis te zien bij de foto waarbij de belichting wel in orde is.

Buiten, van dichtbij


Buiten, van korte afstand

De foto’s van dichtbij zijn net als bij de iPad mini zeker niet slecht. Het detail is goed en de kleuren eveneens. Voor dit soort foto’s is de iPad 4 geen slecht apparaat. Je kan ook redelijk goed inzoomen in een foto om er slechts een deel van te gebruiken, zonder dat je zwaar moet inleveren op de kwaliteit.

Buiten, van veraf


Buiten, zelfde standpunt, volledig ingezoomd

De ingezoomde foto’s komen overeen met de iPad mini, zoals inmiddels geen verrassing kan zijn. De lenzen zijn immers ook zo goed als hetzelfde. De ingezoomde foto is niet veel waard, de andere foto is redelijk goed, maar wel wat lichter dan die van de iPad mini, wat goed is.

Video’s



De video die de iPad 4 schiet is qua detail goed en redelijk helder voor de duistere dag waarop hij gemaakt is. De auto’s stotteren enigszins als je er op gaat letten, maar zoals al bij de iPad mini gezegd is, dit is niets nieuws. Er zijn weinig toestellen waarbij dit al anders is, maar ik hoop natuurlijk elke keer op vooruitgang.