2min Devices

Review: Sony Xperia Tablet S

Camera

Uiteraard hebben we ook de camera van de Sony Xperia Tablet S onder handen genomen en flink wat kiekjes gemaakt, maar uiteraard ook een video. De Xperia Tablet S heeft een camera welke foto’s kan schieten in een resolutie van 8 megapixel, video’s worden vastgelegd in 1080p met een verversingssnelheid van 30 frames per seconde.

Foto’s


Review: Sony Xperia Tablet S
Binnen, donker met flits


Review: Sony Xperia Tablet S
Binnen, donker zonder flits


Review: Sony Xperia Tablet S
Buiten normale foto dichtbij


Review: Sony Xperia Tablet S
Buiten normale foto veraf.


Review: Sony Xperia Tablet S
Buiten volledig ingezoomd

Zoals met elke tablet, moet men geen wonderen verwachten van de camera, maar deze Sony maakt buiten prima kiekjes. Binnen zijn de foto’s in een wat donkerdere omgeving echter al een stuk moeilijker te maken. Bij normaal en goed daglicht is er nog wel wat mogelijk. De camera voldoet prima aan wat je van een tablet mag verwachten.

Video’s


Let op de voorbij rijdende auto’s, camera’s hebben vaak moeite met beweging.


Het zal al snel duidelijk zijn dat ook deze camera moeite heeft met bewegende objecten, in dit geval auto’s. De camera kan zijn focus niet goed krijgen waardoor de auto’s ook niet echt scherp voorbij rijden. Dit is natuurlijk erg jammer, maar het is en blijft een tablet, geen videocamera. Een video maken met deze tablet is dus wel mogelijk, maar men moet geen wonderen verwachten.