2min

Tags in dit artikel

, , ,

Conclusie

Ambiance Technology zet met de Wolfgang AT-AS-53N geen perfecte telefoon neer, maar dat kan je voor een smartphone met deze grootte en deze prijs reëel gezien ook niet verwachten. Wat betreft die prijs heeft de fabrikant juist weer een hele goede prestatie neergezet, want deze telefoon heeft veel goede eigenschappen en ook over de software is goed nagedacht.

Nadelen zijn er eveneens, de schermresolutie is aan de lage kant en de prestaties van de GPU zijn simpelweg zwak, maar wat wil je ook met een chip uit 2006? De camera presteert niet vlekkeloos en het is af te raden om video’s in Full HD-resolutie te schieten.

Toch is de Wolfgang AT-AS-53N een aanrader en dat komt door de prijs in combinatie met die goede eigenschappen. Denk hierbij aan de intuïtieve software met slimme aanpassingen, de USB-hostfunctie, de vele meegeleverde accessoires en de relatief goede camera aan de voorzijde van het toestel. Dit toestel is niet voor iedereen, want je moet wel juist zo’n groot scherm willen. Voor diegenen die een Galaxy Note te duur vinden of om wat voor andere reden dan ook niet een smartphone uit die lijn willen, maar wel een telefoon met een groot scherm prefereren, is de Wolfgang AT-AS-53N echt een aanrader. In dat geval kan je inderdaad je slaapzak uit de kast halen en aanstaande vrijdagnacht voor de plaatselijke Aldi gaan liggen, want de voorraad zal traditioneel gezien niet al te groot zijn.

De Wolfgang AT-AS-53N krijgt een zilveren medaille vanwege de prijs/kwaliteitsverhouding. Het is geen state-of-the-art product, maar voor de prijs krijg je gewoon een heel goed product. We hopen dat Ambiance Technology de kans ziet om de smartphone ook op grotere schaal aan te bieden.
7.4
  • Eenvoudige skin met zeer nuttige aanpassingen;
  • Groot scherm;
  • 5 megapixel frontcamera met autofocus;
  • USB-hostfunctionaliteit;
  • Veel meegeleverde accessoires;
  • Zwakke GPU;
  • Video-opnames in Full HD stotteren ontzettend;
  • Geen mogelijkheid om stylus in apparaat te steken;