1 min

Prestaties

De prestaties van de BlackBerry Z10 zijn helaas nog maar moeilijk te meten en vergelijkbaar. Dit omdat het complete BlackBerry 10-platform nog zo nieuw is en er nog maar weinig benchmarks beschikbaar zijn. Wel is de hardware zeer bekend en zijn we deze al veel vaker tegengekomen, vooral bij de Windows Phone-toestellen.

De hardware is niet de absolute top maar ook zeker niet slecht. Ook is er pas een toestel beschikbaar in Nederland, waardoor we nog geen vergelijkingsmateriaal hebben, wel zal gedurende de komende maanden ook de BlackBerry Q10 beschikbaar komen en dan kunnen we echt gaan vergelijken.

Benchmark: BlackBerry: Geekbench 2 – Total


Natuurlijk hopen we dat we binnenkort alsnog meer benchmarks kunnen toevoegen, als deze eenmaal beschikbaar komen voor dit mobiele platform. Over de prestaties kunnen we op dit moment zeggen dat het toestel zeer vloeiend werkt, we geen problemen hadden bij het dagelijks gebruik en de spelletjes die beschikbaar zijn voor het toestel zeer vloeiend werken. Wel wordt het toestel vrij warm bij intensief gebruik.