2min

Tags in dit artikel

, , ,

Het beeld

De Spacecam 380 maakt erg goede en scherpe beelden zelfs in schemer en kunstlicht! De camera kent een hoop resoluties met een maximale van 640 * 480 pixels in 24 bits kleurenweergaven. De Spacecam 380 maakt videobeelden tot wel 30 frames per seconden! Veel andere merken beweren dit ook te kunnen maar blijven net iets boven de 20 hangen. De Spacecam daarin tegen haalt netjes de 29 tot 30 fps (frames per seconden) zelfs via het internet!

De Spacecam 380 zorgt er zelf voor dat de witbalans en de sterkteregeling zo goed mogelijk word afgestemd op het beeld. Je dient echt wel handmatig het brandpunt af te stellen (Het brandpunt is het punt waarop je de Spacecam 380 scherp stelt). Zoals gewoonlijk en net zoals de meeste andere webcamera’s kan je dit doen door de lens naar links of rechts te draaien tot het gewenste punt is bereikt.


De Spacecam 380 heeft aan de voorkant een indicatie lampje dat weergeeft dat de camera goed is aangesloten en voorzien is van stroom via de USB poort. (1.1 en 2.0) zodra je de camera gebruikt om beelden te versturen of op te nemen zal het indicatielampje snel gaan flikkeren. Boven op de Spacecam 380 zit nog een paars knopje. Dit knopje dient om de camera te laten starten met filmen. Het knopje kan echter ook gebruikt worden om bijvoorbeeld foto’s te maken (Snapshots) Deze foto’s hebben tevens een maximale resolutie van 640 * 480.

De Spacecam 380 kan je bijna overal plaatsen waar je maar wilt. Zelfs op een plat TFT scherm misstaat de camera helemaal niet. Je kan de camera op zijn voet plaatsen met of zonder het rubbertje zoals eerder besproken maar ook laten hangen aan zijn voet. Je kan de camera zo draaien dat de voet klem op je TFT zit en er dus op blijft staan of hangen.

Table of contents