1 min

Tags in dit artikel

,

Grafisch aspect

Op het grafische gedeelte is het spel erg mooi. Op je reis kom je mooie watervallen tegen en de mist ziet er erg realistisch uit. Het is allemaal erg gedetailleerd en ontzettend scherp. Het vuur licht op zoals het in de werkelijkheid ook is en niets in het spel is te donker.

Door het spel heen kom je langs allerlei levels. Sommige levels zijn kil en wit en andere hebben een stuk meer ‘gevoel’. Dit hebben ze gedaan door middel van vuur, gelig licht etc. Hetzelfde effect als wanneer je een kaars aansteekt.



Door deze effecten krijg je het gevoel, alsof je er werkelijk bent. Bij de mist voel je de kleine natte druppeltjes al en bij de lichtstralen van de zon krijg je al meteen een warmer gevoel. Natuurlijk is het niet werkelijk zo, maar het gevoel krijg je wel en dat heb ik eigenlijk nog nooit mee gemaakt bij een spel.



Het spel mist op dit gebied eigenlijk niks. Het is duidelijk te zien dat Ubisoft hier zijn best op heeft gedaan en het mag gezegd worden, dat is ze goed gelukt. Je komt door verschillende omgevingen, die ieder prachtig opgebouwd zijn. Dit is zeker het sterkste punt van het spel.