1 min

Tags in dit artikel

, ,

De accessoires

Wat is er nieuw?


Zoals de titel al doet vermoeden gaat het in dit accessoirespakket om het thema feest, dus alles wat met feest te maken heeft wordt toegevoegd aan het originele spel.

Het eerste wat ik ga doen is een familie maken en het eerste wat mij opvalt tijdens het maken van de Sims, is dat er nieuwe kapsels zijn, deze veriëren van leuke friemeltjes in je haar tot sluiers voor trouwpartijen. Ook vind ik verschillende nieuwe kledingstukken waaronder chique smokings, romantische bruidsjurken en leuke kleding voor een verjaardagsfeest.


Goed, na een familie gemaakt te hebben ben ik beland in het welbekende Sims hoofdmenu en vanuit hier ga ik naar een kavel en bouw mijn huis.



Tijdens het bouwen vind ik verschillende bouwmaterialen met leuke feestthema’s. Ook de objecten die zijn toegevoegd zijn allemaal in een leuk feestsfeertje gebracht. Denk aan kransen en bloemen, meubels en voorwerpen voor aan de muur, ook de taarten mogen niet ontbreken! Natuurlijk zijn er nog wel meer dingen, maar je kan zelf wel een beetje achterhalen wat er allemaal bij een feestthema hoort.

Table of contents