2min

Tags in dit artikel

, , ,

Opties en Gebruik

Favorieten
Met de functie favorieten kan je je belangrijke muziek mappen toevoegen of de radio stations die je het meest beluisterd. Erg handig, want je hoeft dan niet telkens de map of radio station op te zoeken. Standaard staan er wat favorieten voorgeprogrammeerd.



Zoeken
Met de zoekfunctie kan je snel en eenvoudig je radiostation vinden of net dat ene liedje. Wat ik wel frappant vind is dat de zoekfunctie voor muziek geen mooie style heeft en de zoekfunctie van een radiostation wel. Zie hieronder de verschillen.





Muziek bewerken
Deze functie binnen MP3 Maker opent een andere programma genaamd MAGIX music editor 2.0. In dit pakket kan je je muziek finetunen tot het naar je wens is. Je kan met de equalizer spelen of de snelheid van de muziek aanpassen met de JOG knop. Handig als je opname niet goed gelukt is.



Muziek exporteren
Zoals de titel al luid, hiermee kan je muziek exporteren, van mp3 naar wma of andere codecs. Je kan tevens je opgenomen samples van een webradio exporteren. Hier is nog een leuk trucje mee uit te halen die ik later zal bespreken. Deze functie is natuurlijk onmisbaar voor dit soort software.



Kopieëren en Branden
Dit is erg simpel te doen. Je maakt een playlist en je drukt op de knop. Dan wordt er gevraagd wat voor type CD/DVD je wilt branden en hierna wordt het brandproces gestart en kan je genieten van je muziek cd of muziek veilig opbergen.